начало

ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО; ОРГАНИЗАЦИЯ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА КУЛТУРНИ, УВЕСЕЛИТЕЛНИ, РАЗВЛЕКАТЕЛНИ И АТРАКТИВНИ ДЕЙНОСТИ, ПРОЯВИ И ЗАВЕДЕНИЯ; ТУРИСТИЧЕСКИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ, ИЗДЕЛИЯ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЗИНГ; ИЗВЪРШВАНЕ НА СДЕЛКИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВСКА РЕАЛИЗАЦИЯ НА РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; СТРОИТЕЛСТВО, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ПРОЕКТИРАНЕ, ДИЗАЙН; СПЕДИТОРСКИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ; ИЗДАТЕЛСКА, ПЕЧАТАРСКА, МЕДИЙНА, МЕНАДЖЕРСКА, ИМПРЕСАРСКА, ПРОДУЦЕНТСКА, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ДЕЙНОСТ С КОМПЮТЪРНИ ПРОГРАМИ И СИСТЕМИ, ОБСЛУЖВАНЕ; ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ И СПЕЦИФИЧНИ ТЪРГОВСКИ ОПЕРАЦИИ И СДЕЛКИ, СЪОТВЕТСТВАЩИ НА БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРНИ ИЗИСКВАНИЯ, КАКТО И ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.

Тел.: 0888768496

Email: hubavataku6ta@abv.bg

Винарска изба Старосел е изградена през 2005 година. Предприятието е с годишен капацитет на преработка от 1000 тона грозде и има уникална за България технология за производство, а също така и специална техника за ферментация и селекция на гроздето.

Тел.: 0897 870 907 032 511 297

Email: hotel@starosel.com

Web: www.starosel.com

СПА хотел Чинар е разположен в сърцето на град Хисаря. Намира се на 170 км от София и на 40 км от Пловдив. СПА хотел Чинар е луксозно и стилно обзаведен и целогодишно предлага на гостите си възможности за: СПА туризъм, бизнес срещи, семинари, корпоративни мероприятия и обучения, обиколен и познавателен туризъм.
Хотелът разполага с: 3 ВИП апартамента с две отделни стаи с баня към всяка от тях, 4 апартамента лукс с две отделни стаи и 14 двойни стаи лукс.
Ресторантът е луксозен с капацитет 60 места, уютен лоби бар с камина, обурудвана конферентна зала за обучения и презентации.
Спа и Уелнес центърът, предлага разнообразие от релаксиращи и тонизиращи терапии и масажи. Екипът от професионалисти -рехабилитатори предлага също така и лечебни масажи и процедури.
Центърът разполага със сауна, голямо джакузи, парна баня и фитнес. Комплексът предлага възможност за организиране на екскурзии, пешеходни и автобусни турове, екскурзии до културните забележителности в страната.

Тел.: 0899 970 397 337 6 22 88 0899 970 397

Email: hotelchinar@gmail.com

Web: http://hotelchinar.bg/

 

КАТЕГОРИИ
ЛОКАЦИИ
КОНТАКТИ
Работно време:
09:00 до 18:00
Пишете ни на office@citytrade.bg
Последвай ни във facebook
Последвай ни в google+

© 2014 City Trade Всички права запазени.

Дизайн студио Acorn.bg