начало

За City Trade

Добре дошли в платформата за градска търговия – Citytrade!

 

 

Citytrade е професионална мрежа за директни продажби, бизнес контакти и оптимизация на бизнеса в интернет. Ние предлагаме на българските фирми не само реклама, а концепция далеч по-работеща от обикновено рекламно присъствие в Google.

През портала на citytrade всяка фирма, която предлага продукт или услуга може да продава директно към крайни потребители, както и да бъде свързвана с нови бизнес партньори интересуващи се от нейната дейност.

 

  • Продавате директно!
  • Получавате персонално корпоративни контакти!
  • Увеличавате своето бизнес присъствие в интернет!

 

 

Защо Citytrade и какви са ползите, които фирмите получават?

 

Брандираният търговски профил в Citytrade ще даде нова визия на бизнеса и фирмата Ви пред крайните потребители. Подготвили сме рекламна площ с размери 2000 * 560 px, където можете да поставите освен своето лого, така също и Вашите топ продукти и да подканите клиентите към директна покупка. Рекламната площ е закачена в горната част на търговският модул, за да може потребителя да види първо посланието, което имате да му кажете чрез снимки и текст. Разбира се всичко това се прави от нашите маркетингови специалисти, за да сте сигурни, че участието Ви в Citytrade е най-доброто, което сте избрали за увеличаване на продажбите си.

 

Търговският модул е разделен на осем модула, забележете, цели 8 страници, в които Вие можете да качвате и сваляте по всяко време информация за Вашата фирма и бизнес дейност.

За по-креативните сме подготвили модулите "Статия" и "Видео", където можем да представим бизнеса Ви по-интересно, по-целенасочено, с повече въображение.

 

За тези, които искат и държат изцяло на увеличаване на своите продажби, даваме възможност за качване на неограничен брой продукти и услуги със снимки, информация и цена към тях. Така всеки Ваш продукт или услуга получва персонална палтформа, през която може да бъде закупен. Всеки продукт бива оптимиззиран според стандартите на Google, така че да бъде по-лесно откриван сам в интернет и в търсачката на Google.

 

Помислили сме и за онези, които идват от високите етажи на корпоративните среди и чиито продажби се осъществяват единствено и само към други фирми. Поставили сме 2 интерактивни бутона точно на заглавната страница на Citytrade, за Ваше удобство.

Чрез тях Вие можете да задавате критерии, по които наш търговски асистент ще търси за Вашия бизнес нови партньори и ще Ви подава персонално корпоративни контакти, с които да правите нови сделки и да разширявате бизнеса си.

 

 

„Ние сме в бизнеса разбиращи облицовката и разчупващи комуникативната бариера, за да разкрием пейзажа“.

 

 

Екипът на Citytrade.bg

 

 

 

КАТЕГОРИИ
ЛОКАЦИИ
КОНТАКТИ
Работно време:
09:00 до 18:00
Пишете ни на office@citytrade.bg
Последвай ни във facebook
Последвай ни в google+

© 2014 City Trade Всички права запазени.

Дизайн студио Acorn.bg